Permanente Make-up bij Diana

Diana Entius is permanente make-up specialiste bij o.a. Salon Monique. Diana haar behandelingen zijn van hoge kwaliteit en professionaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met door de GGD goedgekeurde producten en hoogwaardige apparatuur.

 

Permanente make-up is het verfraaien van bestaande aspecten. Wenkbrauwen, eyeliner of lippen wordt veel gekozen om ze nog mooier te accentueren. Zo kun je zwemmen, in de regen fietsen en wrijven zonder dat de make-up uitloopt. Permanente make-up ook wel "pmu" genoemd wordt gezet in de lederhuid. De pigmenten zijn vrij van metalen en daarom vervaagd het tussen de 3-5 jaar langzaam uit de huid. Nieuwe permanente make-up bestaat uit twee behandelingen, er zit gemiddeld vier weken tussen de beide afspraken. Nadat de permanente make-up is gezet is er een week genezing. Zie hieronder voor meer informatie. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met Diana opnemen. Diana is uitsluitend op maandag aanwezig in de salon.

 

Telefoonnummer 06 40 21 07 18

Email: diana_entius@hotmail.com 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen veel in je gezicht, het is daarom heel belangrijk dat je wenkbrauwen bij je gezicht passen. Door speciale metingen en veel ervaring zorg ik altijd dat je een natuurlijke vorm krijgt wat echt bij je past. 

 

 

Ogen

Een eyeliner accentueert op een natuurlijke manier je oogvorm, hiermee geef je het ook meer kracht. De eyeliner zet ik altijd tussen de wimperhaartjes, dit wordt ook wel infralash genoemd. Je kunt kiezen voor boven en onder, maar ook los van elkaar.

 

Lippen

Iemand kan van nature een lichte rand rond de lippen hebben, hiermee lijken ze vaak kleiner dan dat ze zijn. Ook als je ouder wordt kan de kleur uit de lippen onttrekken. Dit zijn perfecte voorbeelden voor permanente make-up op de lippen. Hiermee maak je de lippen weer strak en mooi van kleur, zoals ze horen te zijn.